Вашите отзиви за нашата работа

Вашите отзиви за нашата работа

С радост и благодарност споделяме тук отзивите, които спонтанно отправяте към нас! Харесваме си работата и сме щастливи и удовлетворени, когато удоволствието е взаимно. Вашите думи и усмивки ни мотивират всеки ден! С някои от вас се знаем от години, с други сега се запознаваме и сме ви признателни, че отново или за първи път избирате нашите услуги.

Естеството на работата ни предполага понякога среща със стари клиенти от преди много години, които отново идват при нас за обновяване на интериора, за нов дом или пък си водят приятели. Благодарим ви, че продължаваме да сме заедно!

Калинките на Нели

« Платът с калинките » е част от колекцията ни с испански печатани текстили - 18,00 лв./ лин.м. при ширина 280 см. Разнообразните десени на различна тематика са подходящи за завеси, покривки, декоративни възглавнички, текстилни щори. Сред тях ще намерите и доста детски десени с животинки, както и модели с морски или коледни мотиви.

--> модел "Mariquitas"

Завесите на Величка

Елегантните завеси на швейцарския производител E.E. Stieger вече красят дома на Величка. Текстилът е наличен в 3 цвята.

Тук е и мястото да припомним, че можете да ни поръчате ушиване на място във фирмения ни магазин (ул. « Г.С. Раковски » 54, София), но също и по телефона, където и да се намирате в страната. Доставяме поръчката Ви по куриер (ЕКОНТ) с избран от Вас начин на плащане (наложен платеж или по банка). При обща стойност на поръчката над 200 лв. получавате безплатна доставка.

--> модел "30240"

Коледа в дома на Таня

При нас ще намерите голямо разнообразие на коледни десени,… доста от които явно са избрали да живеят и при Таня :-) Радваме се, че допринасяме за приятното ви настроение през празничните дни!

Обновяваме коледната ни колекция всяка година, благодарение на креативността на нашите испански партньори-производители.

--> модел "Lazos" (изборът на Таня)

Завесите на Мариана

Класически флорален десен, подходящ за всякаква текстилна декорация, включително и тапицерия. Комбинира се цветово с още 2 десена (Bordeaux и Burgundy) - всички са специално съчетани в 3 цветови гами. При необходимост, можем да Ви свържем с наши партньори тапицери (в рамките на София).

--> модел "Bellevue" (изчерпан)

--> модел "Bordeaux"

--> модел "Burgundy"

Пердетата (и корнизите) на Мария

Испански текстил за изработка на прозрачни пердета в натурален цвят, с интересна структура и 20% лен.

Заедно с пердетата, Мария си избра и корнизи, които доставихме едновременно с ушитата по зададените от нея размери поръчка.

За информация, освен декоративни текстили предлагаме също и различни видове корнизи (метални, пластмасови, дървени, за таван или за стена), които също можем да Ви доставим по куриер.

--> модел "Zahara" (изчерпан)

Пердето на Теа

Отново испански текстил за пердета с фина мрежеста структура. Предлага се в два цвята.

--> модел "Country"

Тук можете да се информирате как да ни подадете размери за ушиване на пердета. Статията и видеото ще Ви помогнат да се подготвите за посещение при нас на място в магазина или за оформяне на поръчка по телефона.

--> « Как да вземем размери за ушиване на пердета »

Пердетата на Тоня

Към разнообразието от прозрачни материи за пердета с произход Испания принадлежи и модел Cozumel liso - 100% полиестер, много лесен за поддръжка, в пет цвята.

Избраният от Тоня цвят тюркоаз ни е особено любим!

--> модел "Cozumel liso"

Пердетата на Тодор

Още една поръчка за изработка на полупрозрачни пердета, подадена по телефона след направения от Тодор избор на текстил чрез нашия уебсайт.

--> модел Giselle F

Испанско производство, 15% лен, в два цвята. Комбинира се с още 3 десена плътни материи от 100% памук - Giselle A, Giselle B и Giselle C.

Рекламацията на Мая

Понякога, в повечето случаи и поради независещи от нас обстоятелства, се налага да откликваме и на рекламации. Не е особено приятно за никого, но можем с ръка на сърце да потвърдим, че за 25 години практика не сме оставяли без отговор клиентска рекламация (за наше - и ваше - щастие, доста рядко явление!). Вярваме, че това е единствената правилна политика спрямо вас, които ни се доверявате и ни избирате пред всички останали. При напълно основателна рекламация вследствие на наша грешка или незабелязан фабричен дефект на текстил в процеса на изработка на поръчка, поемаме пълна отговорност и в зависимост от Вашето предпочитание извършваме замяна, поправка или възстановяване на заплатената сума.

Тук благодарим на Мая за проявеното разбиране и за отзивите й спрямо справянето ни с нейната рекламация. Радваме се, че след разплитането на тази ситуация тя отново се върна при нас с нова, различна поръчка!

Мненията на Сийка и Райна чрез системата за оценяване на Google

Споделяме ви и два от последните отзиви за нас чрез системата за оценяване на Google. Благодарим на клиентките ни Сийка и Райна, които са отделили от времето си, за да ни похвалят писмено тук! :-)

Всички мнения за нас можете да видите тук:

--> ББР Магазин Хармония - отзиви

Система за отстъпка "редовен клиент"

И последно, но не по важност - за всички вас, които вече сте ни клиенти, въведохме практиката за отстъпка от 5% (минимум) с постоянна валидност, независимо от стойността на поръчката и избраните артикули.

Ако си доведете приятел, той също получава картичка за еднократна отстъпка от 5% (едногодишна валидност).



Споделете тази публикация



← По-стара публикация По-нова публикация →