Корпоративни клиенти

За връзка с управителите:

e-mail: office@textilebbr.com

Лилия Божилова: 0888 301 505
Петър Божилов: 0882 595 576


Този раздел е предназначен за корпоративни клиенти. Съдържа допълнителен избор на модели в редовно производство, които не поддържаме в наличност, но можем да доставим на топ, на специални корпоративни цени.

Текстили на топ

Моделите, които можете да разгледате в рубриката "корпоративни клиенти" не се поддържат в постоянна складова наличност при нас, но всички те са в редовно производство.

Могат да бъдат доставяни само на топ, като минималното количество за поръчка е един топ (30-35 м).

Към момента, в тази рубрика е представена една малка част от текстилите, които можем да предложим като допълнителен избор на корпоративните ни клиенти.

Във фирмения ни магазин « Хармония » в София (ул. Г. С. Раковски 54) имате възможност да разгледате пълния асортимент от мостри на модели с доставка на топ, в това число:

  • блекаут
  • трудногорими
  • градински текстили

Техническите характеристики на специализираните текстили са гарантирани със сертификати.

Във връзка с конкретно запитване предоставяме също мостри, изпратени по куриер, на корпоративните ни клиенти извън София.

Избор на текстили от рубриките « В наличност » и « По каталог »

За всички модели, представени в рубриките « В наличност » и « По каталог » на този уебсайт, корпоративните клиенти получават специални цени, в зависимост от обема на поръчката.

В информацията към всеки модел от рубриката « В наличност » е посочено дали моделът е в редовно производство. Всички модели в рубриката « По каталог » са в редовно производство. Можем да гарантираме количества само от моделите в редовно производство.

Срокове на доставка и цени

Цените за корпоративни клиенти варират в зависимост от обема на поръчката. Те, както и сроковете на доставка, се договарят във връзка с конкретно запитване от ваша страна.

Услуги

Предлагаме ви също и следните услуги, със закупени от нас текстили: 

  • ушиване на пердета, завеси, покривки за маса и др.;
  • взимане на размери, доставка и монтаж (в цялата страна).

За улесняване на цялостното изпълнение на вашия проект, при нас можете да изберете и корнизи.

Обратно към моделите >