За нас

Още от създаването на фирмата през 1995 г., ние работим директно с испански, белгийски, холандски, швейцарски, италиански и френски производители. Предлагаме всички видове интериорни текстили ­­– дамаски, завеси, пердета, блекаут (затъмняващи завеси), градински текстили (устойчиви на влага и слънчева светлина), сертифицирани трудногорими текстили.

При нас ще намерите също и италианска естествена кожа за тапициране на мебели. Кожите са по поръчка и пристигат в рамките на седмица.

Едно от основните ни предимства е поддържането на постоянни наличности. По този начин си спестявате чакането за доставка на избрания от вас текстил и можете веднага да осъществите вашия проект.

По заявка на клиента извършваме също и пълен набор услуги, свързани с текстилното обзавеждане:

  • взимаме размери на място*;
  • ушиваме** пердета, завеси, текстилни римски щори, шалтета, покривки за маса, декоративни възглавнички…;
  • доставяме и монтираме готовите артикули;
  • предлагаме различни видове корнизи.

Стандартният срок за изпълняване на поръчка е от една до три работни седмици.

Ако желаете, можем да ви насочим също и към тапицери*.

Във фирмения ни магазин "Хармония" в София, на ул. Г. С. Раковски 54, ние се стремим да улесним вашия избор като съдействаме с предложения, съобразени със спецификата на дома ви.

Поддържаме също така дългогодишни партньорски взаимоотношения с множество архитекти, интериорни дизайнери и производители на мебели.

Освен с частни клиенти, работим и с редица държавни и културни институции (посолства, министерства, резиденции, БНБ, Народен театър, зала "България", Софийска опера…), хотели, ресторанти. За корпоративни клиенти или по-мащабни проекти се договарят специални отстъпки.

** Изпълняваме поръчки за ушиване само с текстили, закупени от нас.