По каталог

В тази рубрика ви предлагаме текстили, които не поддържаме в наличност, а доставяме за вас по поръчка. Представянето на моделите тук засега е ограничено, но постепенно ще бъде допълвано.

Разполагаме с над 30 каталога на френската фирма CASADECO, като всеки от тях съдържа отделна колекция текстили. От испанската фирма Antonio FERRE ви предлагаме предимно текстили от естествени материи.

Всички модели « по каталог » можете да разгледате във фирмения ни магазин « Хармония » в София (ул. Г. С. Раковски 54).

Луксозни текстили от CASADECO

Колекциите на френската фирма CASADECO се отличават с огромно разнообразие от ефектни материи с различно приложение — дамаски, завеси, пердета. Всеки каталог съдържа комбинативни десени в няколко цветови гами. Съответно имате възможност да поръчате както отделен текстил, който се съчетава с вашия интериор, така и да изберете комбинации от текстили за цялостно интериорно решение.

Естествени материи от Antonio FERRE

От 2018 г. можете да поръчате на точен метраж и текстилите на испанската фирма Antonio FERRE, специализирана в естествени материи (лен, памук…). Моделите са основно в меки, натурални тонове и са подходящи за тапицерия, завеси и пердета. При поръчка на топ (около 30 м) можете да се възползвате от преференциални цени.

Поръчка и срок на доставка

Всички модели « по каталог » са в редовно производство. При заявка за поръчка правим справка за наличностите при производителя и ви уведомяваме за срока на доставка, който обикновено варира между 1 и 2 седмици.

Минималното количество за поръчка по каталог на точен метраж е 1 м.