У дома, по-близо до природата

У дома, по-близо до природата

Естествените материи навлизат все повече в текстилното обзавеждане на дома. При нас ще намерите разнообразие от текстили със 100% естествен състав - памук, лен, юта…, подходящи за тапицерия, завеси, пердета и други декорации.

Естествените материи в текстилната декорация

Текстил за завеси и различни декорации. Три комбинативни десена в три цветови гами. 100% памук, sanforized* (до 3% свиваемост).Текстил за завеси и различни декорации. Три комбинативни десена в три цветови гами. 100% памук, sanforized* (до 3% свиваемост).

В ерата на технологиите и масовото потребление на различни видове стоки, полека-лека се усеща и ефектът на махалото. Започнахме да се заглеждаме по етикетите — на храната, питиетата, козметиката, облеклото… Търсим все по-чисти продукти, от прясно изпечения хляб, през шампоаните с естествени съставки, до дрехите 100% памук. Без да се изпада в крайности, стремежът към природните компоненти в ежедневието ни се увеличава. Малко по малко, тази тенденция се проявява и в начина, по който обзавеждаме дома си, в частност при избора на елементите от текстилната декорация — пердета, завеси, покривки за легло, тапицерия.

Влизате в нов дом или обновявате изцяло интериора. Насочвате се приоритетно към естествени материали и материи. Как да подходите?

Детски десен, 100% памук, подходящ за завеси, щори, декорации, както и за изработка на спално бельо.Детски десен, 100% памук, подходящ за завеси, щори, декорации, както и за изработка на спално бельо.

Нашият фирмен магазин « Хармония », който миналата година навърши 20 години, отдавна предлага на своите клиенти разнообразни тъкани от 100% естествени влакна — лен, памук, коноп, бамбук, юта. През 2018 г. задълбочихме още повече интереса си към тези материи и понастоящем поддържаме богат избор, в наличност и по каталог, на пердета, завеси и дамаски от водещи западно-европейски производители, специализирани в областта на органичните текстили. Това включва не само създаването на изящен артикул от естествени материи, но и технологии на производство, съобразени с екологичните стандарти на устойчивото развитие. Така, избирайки интериорен текстил от естествени материи, се сдобивате с елегантен и луксозен продукт, но и едновременно участвате в смислена кауза — интелигентно съжителство с природата. 

Текстил за тапицерии и завеси, 100% памук, 18 цвята.Текстил за тапицерии и завеси, 100% памук, 18 цвята.

Текстил за завеси, 100% лен, 4 цвята.Текстил за завеси, 100% лен, 4 цвята.

При нас ще намерите висококачествени органични текстили с оригинален дизайн от испанските производители Antonio Ferre, Yute’s, Aznar Textil, BC Fabrics, италианските Molteni, Giber и Conjugi Eger, френската фирма Texdecor, холандската Raymakers, швейцарската E.E. Stieger. Предлагаме и цялостно изпълнение на поръчки за взимане на размери, ушиване и монтаж.

Текстили в наличност от 100% естествени материи ще намерите тук >

 

* « Санфоризирането » (sanforization) представлява предварителна изцяло механична (без участието на химикали) обработка на текстила, с цел да се намали до минимум неговата свиваемост при пране.


Споделете тази публикация



По-нова публикация →