(Коледен) десен... за всеки зимен ден!

(Коледен) десен... за всеки зимен ден!

Два от коледните ни модели са малко по-специални - съчетанието на традиция и елегантност ги прави подходящи за текстилна декорация на дома през целия зимен сезон! Вижте ги и на ВИДЕО в статията тук!

Традиционните снежинки и еленчета са едва загатнати със златисти контури, а кремавата основа на текстила може да бъде комбинирана с най-различна цветова палитра! Дискретният чар на тези два испански (двулицеви) жакарда им дава възможност да присъстват в интериора на вашия дом с лек и ненатрапчив празничен дух и то не само между Коледа и Нова Година.

Завесите и декоративните възглавнички, изработени от тези два модела, влизат в хармонично цветово и стилово взаимодействие с почти всеки тип обзавеждане. Покривките и салфетките за хранене от "Etoiles" и "Cerf" придават на всяка зимна вечеря едно ефирно усещане за светлина и топлина, а с подходящия аранжимент на масата се превръщат в официални одежди и за по-тържествени случаи.

В следващите 2 видеа можете да видите двата текстила на живо! Те се отличават единствено по десена, цветовата гама е идентична.

Модел "Etoiles" е с малко по-гъсто разположени най-различни форми снежинки:

Можете да си поръчате от този текстил тук: Etoiles

Модел "Cerf" прибавя и еленчета на фона на снежинките:

Можете да си поръчате от десена с еленчетата и снежинките тук: Cerf

Който и от тях да си изберете, с удоволствие ще ви ушием каквото пожелаете от изброените по-горе възможности. Ние си нямаме любимец - и двата са ни много на сърце!

Ако предпочитате нещо по-цветно и съвсем категорично коледно, ето тук можете разгледате всичките ни празнични десени:

=> Коледни текстили в наличност

И за финал, бихме искали да споделим с вас радостта от нашата коледна витрина:

Желаем ви от сърце здрави, светли и вдъхновени коледни и новогодишни празници!


Споделете тази публикация



← По-стара публикация По-нова публикация →