Предлагани услуги

В нашия магазин можете да разчитате на следните услуги:

 • Консултация за избор на подходящи текстили за дамаски, завеси, пердета, щори, покривки за маса, шалтета, калъфи за мебели...

По ваше желание може да ви посъветваме как да се ориентирате
сред многообразието на моделите. Нашите консултанти са на ваше разположение за всички интересуващи ви въпроси относно текстилите, корнизите, механизмите за щори и т.н. В диалог можем да направим избора ви по-лесен, в съответствие с вашите предпочитания.

 • Консултация за избор и монтаж на корнизи и механизми за щори

В магазина можете да получите изчерпателна информация за необходимите ви корнизи или механизми за щори, както и подробности за техния монтаж. Намираме решение за всякакви препятствия - конструктивни (прозорци с неправилна форма, овални стени, заобикаляне на колони...) или технически (съобразяване с вградени в стената мебели, с радиаторни решетки, с близост до отоплителни тела...)

 • Предоставяне на мостри на текстилите за да прецените избора си
  в конкретната среда

Искате да сте сигурни в правилния избор на текстила? Бихте желали
да сравните материите и цветовете на харесаните модели с подовото покритие, цвета на стените, цвета на мебелите във вашия дом? За ваше улеснение предоставяме стандартни мостри, които можете да отнесете вкъщи за определено време срещу депозит.

 • Ушиване на завеси, пердета, щори, шалтета, покривки за маса
  по зададени от вас размери

След като изберете текстил от нас, можете да си поръчате ушиване на завеси, пердета, щори, шалтета, покривки за маса, възглавнички. Ако работим по взети от вас размери са ни необходими следните параметри (виж схемата тук >>). Препоръчваме измерване с рулетка.

Услугата се извършва след оформяне на писмена поръчка в магазина.
Тя е по образец и има силата на договор.

 • Взимане на размери за ушиване на завеси, пердета и щори
  при комплектни обекти

Когато правите текстилно обзавеждане на апартамента, къщата, офиса, ресторанта, хотела, можете да се обърнете към нас за съдействие.
При необходимост ще ви посетим и след консултация на място и избора
на типа корнизи и текстили, наши специалисти ще направят безплатно съответните замервания. Старт на услугата "ушиване и монтаж" се дава след одобрение на предоставената ви оферта и подписване на поръчката.

 • Доставка и монтаж на завеси, пердета и щори

Ако желаете, извършваме монтаж на изработените от нас изделия на обекта, за който са предназначени. Тази услуга се заплаща.

 • Доставка и монтаж на корнизи и механизми за щори

По ваше желание можем да монтираме закупените в магазина корнизи или механизми за щори в посочено от вас време. Тази услуга се извършва срещу заплащане.

 • Писмени указания за почистването на текстилите

Важен фактор за съхранение на качеството на текстилите при ползване е правилното им почистване. В зависимост от състава и структурата, текстилите имат различно поведение при третиране. При покупка
в магазина получавате писмени указания за поддръжка на текстила.

Въпроси

Имате ли друг магазин?
Не, нямаме. Фирменият ни магазин се намира на ул. „Г. С....

Мога ли да получа мостри за да ги разгледам вкъщи?
Да, мостри от всички текстили се предоставят на...

Как се поддържа този текстил?
Информация за поддръжката на всеки закупен от нас...

Услуги

 • УШИВАНЕ на завеси, пердета, шалтета, покривки за маса
 • ДОСТАВКА и МОНТАЖ на корнизи
 • Указания за ПОЧИСТВАНЕТО на ТЕКСТИЛИТЕ