Добре дошли при ББР ООД Дамаски, завеси, пердета

Ние сме търговци на едро и дребно на декоративни текстили
от Западна Европа – Испания, Италия, Белгия, Холандия, Швейцария
и Франция. В нашия магазин Хармония - ул. Г.С. Раковски 54, София - предлагаме на клиентите широка гама от модели.

Всички изложени в магазина текстили са в наличност.

В офиса към магазина имате възможност за допълнителен избор на текстили по поръчка на точен метраж.

Голяма част от асортимента ни е представен в този сайт.
За да разгледате предлаганите модели натиснете тук >>

Имате богат избор на:
- интериорни текстили (дамаски, завеси, пердета, блекаут)
- градински текстили

Важно за корпоративни клиенти: За вашия хотел / ресторант / офис,
ББР предоставя много голям избор на модели, в това число и трудногорими текстили. В зависимост от модела и количеството, поръчките се изпълняват в срок от 3 до 6 седмици.

Новини

За всекиго по нещо - януари 2017

Започваме годината с няколко нови предложения.

Двете испански полупрозрачни пердета наблягат на естествените материи - Zoe с 40% лен, а Lamuna с 83% юта и 2% лен.

Zoe
Lamuna

Елегантните печатани затъмняващи завеси на Aznar Textile ще обгърнат нощите в… цветен сатен.

Dressing
Look
Must have
Rethink

И за финал - белгийска дамаска в 4 цвята (+ 1 комбинативен дюс), с ефектен десен, подсилен от характерната мекота на жакард-велура и един изненадващ за текстила лек металически отблясък.

Metallic

Весели празници !

И още Коледни предложения — октомври 2016

Искате да сте готови навреме за Коледа? Някои неща могат да се подготвят отсега, като например покривката за коледната трапеза или част от украсата вкъщи.

И тази година ви предлагаме разнообразен избор на изящни коледни десени. Всички те идват от Испания и могат да се превърнат в покривки, тишлайфери, завеси, възглавнички и всякаква коледна декорация по ваше вдъхновение!

Можем да ушием необходимите ви артикули по зададени размери. Извършваме и доставка по куриер в цялата страна.

Ето и всичките ни коледни модели — новопристигналите са Amore, Lucky, Stella и Zermat, а миналогодишният Patwork Bird се снабди с един допълнителен цвят.

Състав: 50% памук, 50% полиестер.
Цена: 18,00 лв./лин. метър при ширина 280 см.

Очакваме ви с нетърпение и настроение :)

Christmas Collection - Amore
Christmas Collection - Christmas
Christmas Collection - Cuentos
Christmas Collection - Frozen
Christmas Collection - Lazos
Christmas Collection - Lucky
Christmas Collection - Nadal
Christmas Collection - Natividad
Christmas Collection - Patwork Bird
Christmas Collection - Piñas
Christmas Collection - Polar
Christmas Collection - Stella
Christmas Collection - Zermat

Нови полупрозрачни пердета - август 2016

Изборът на полупрозрачни пердета в магазин « Хармония » продължава да се увеличава. 3 нови модела пристигнаха от Испания — Atmosfera (6 цвята), Cozumel (3 цвята, райе) и Espejo (3 цвята). Последният модел се отличава с лек сребрист ефект, едновременно оригинален и елегантен. И трите текстила са тип « мрежа », 100% полиестер, в ценовата гама 31,50 - 36,00 лв./лин. метър при ширина 290 см.

Atmosfera
Cozumel
Espejo

Можете също да ни поръчате ушиване и окачане на готовите пердета, както и предварително взимане на размери. Предлагаме и разнообразни корнизи, с цел да улесним максимално обновяването на дома ви.

При нас спестявате време и печелите настроение, заповядайте!

Мекотата на естествените материи - юли 2016

За тези от вас, които предпочитат обзавеждане изцяло или предимно с естествени материи, Ona (100% лен) и Cervino (78% лен) могат да се окажат подходящият избор!

Двата испански текстила, всеки от които в 3 цвята, се комбинират идеално помежду си. Разбира се, изглеждат чудесно и поотделно - Ona е полупрозрачно перде, а Cervino е подходящ за плътни завеси, шалтета и декоративни възглавнички.

Ona
Cervino

Морско настроение - юни 2016

Започна обратното броене до плажовете и морето!.. А докато ние стигнем при тях, може първо те да дойдат при нас :) Поканете в дома си Sealife - новия морски испански текстил, подходящ за завеси, щори, покривки за маса, шалтета, калъфи за мебели, възглавнички и различни декорации.

Предлагаме и ушиване на всички артикули, по зададени от вас размери, както и доставка по куриер извън София.

Sealife

Пожелаваме ви прекрасно лято!

Нови текстили за детската стая - май 2016

Представяме ви ‘City Life’ - новото ни попълнение към колекцията с детска тематика. Испанският печатан текстил в свежи тонове е подходящ за завеси, шалтета, щори, калъфи за мебели, възглавнички, покривки… Съставът му е 100% памук, като текстилът е специално обработен с цел да се постигне минимална свиваемост (не повече от 3%).

City Life

Заповядайте във фирмения ни магазин « Хармония », ул. « Г. С. Раковски » № 54 (София), за да разгледате всичките ни предложения за детска стая. При запитване можем да ви насочим и към детските модели представени на този сайт.

Нови испански и швейцарски текстили - април 2016

Продължаваме с пролетните предложения! Ефирните прозрачни пердета от Испания и Швейцария ще озарят къщата, освежена от пролетното чистене :)

10617
40091
Victoria

Ведрото настроение може чудесно да се допълни от нежно лавандулово ухание - испанският печатан текстил Max Lavanda (18 лв. за линеен метър при ширина 280 см) се превръща в покривки, щори, завеси, шалтета, калъфи за мебели, възглавнички… Предлагаме ушиване по зададени размери на всички артикули, както и доставка по куриер за поръчки извън София.

Max Lavanda

Ако пък имате нужда от претапициране, нови плътни завеси или шалте за спалнята, Artemisa може да е вашият избор - испански жакард, с елегантен десен и преливащи се тонове, предлаган в 5 цвята, на цена 48 лв. за линеен метър при ширина 280 см.

Artemisa

Най-накрая, испанският Canal (жакард дюс), в 14 цвята, позволява многобройни комбинации с вече съществуващи в дома ви текстили.

Canal

Желаем ви прекрасна пролет!

Пролетни предложения - март 2016 - пердета

Да поканим пролетта у дома! Новопристигналите Etamine (Испания) и 10672 (Швейцария) носят свежест, лекота и елегантност, на примамливи цени - 19,50 и 21,00 лв./лин. метър, при ширина 300 см.

Alegria, Kelo D и Kem D допълват пролетния полъх - последни количества на специална цена - 21,00 лв./лин. метър (ширина 300 см).

Предлагаме взимане на размери, ушиване и окачване на готовите пердета. Във фирмения ни магазин « Хармония », ул. Г.С. Раковски 54, София, предлагаме също богат избор на корнизи.

Заповядайте!

Etamine
10672
Alegria
Kelo D
Kem D

Екзотика и класика от Испания - ноември 2015

Търсите едновременно нестандартен, но и качествен текстил? Предлагаме ви 3 нови комбинации от жакарди, с оригиналния почерк на Y. ESPANOLA. Всички те са подходящи за цялостно обзавеждане - дамаски, завеси, шалтета, щори и възглавнички.

Изчистени японски мотиви? Розово или… синьо фламинго? Дайте свобода на въображението си и създайте неповторима атмосфера у дома!

И все пак, за баланс, последното съчетание от 3 десена и 4 цвята отдава дължимото и на класическата елегантност. Заповядайте да ги разгледате и на живо, в магазин « Хармония », ул. Раковски 54, София.

Kioto-Kimono-Katsura
Flamenco-Florida-Fort
Villa-Tivoli-Este

Велур, бамбук …и още нещо - ноември 2015

Отново предколедно допълваме специализираната ни колекция с Edgar - испански печатан текстил в два цвята, които чудесно си пасват с 11 от 12-те ни коледни модели!

Извън коледната тематика, продължаваме с ноемврийските обновления:

- Bamboo, елегантно и ефирно италианско полупрозрачно перде, с любопитен състав, включващ 60% бамбук;

- 605303, холандски велур, подходящ за завеси и възглавнички, с богата палитра от 11 цвята и изключителна кадифена мекота.

Edgar
Bamboo
605303

Нови Коледни текстили - октомври 2015

Един от най-обичаните празници отново наближава, а изборът на коледни модели в магазин “Хармония” се увеличава! Вече прибавихме четири нови модела на испанската фирма Juan Campos - ChristmasFrozen, Patwork bird и Piñas - които се присъединяват към останалите осем. Всички те са подходящи за покривки, възглавнички и различни коледни декорации според вашите желания и въображение!

Освен разнообразния избор на десени и цветове, ви предлагаме също ушиване на артикули по зададени от вас размери, както и доставка по куриер за поръчки извън София.

Можете да разгледате всички налични коледни текстили в рубриката “Покривки за маса” тук:

http://textilebbr.com/blog/?cat=21

както и на място, в магазин “Хармония”.

Очакваме ви, за да направим вашата Коледа още по-красива! :)

Christmas Collection - Christmas
Christmas Collection - Frozen
Christmas Collection - Patwork bird
Christmas Collection - Piñas

Готови интериорни решения - за още повече избор

Ново жилище? Желание за пълна промяна на домашната атмосфера? …И единствено идея за общата тоналност на спалнята, хола или детската стая? Как да комбинираме всичко необходимо по удобен и лесен начин?

За да направим още по-богат вашия избор, към многообразието от налични декоративни текстили, през 2012 прибавихме и едно допълнително предложение - френски интериорен текстил по поръчка, подходящ именно за цялостно обзавеждане.

Освен във фирмения ни магазин “Хармония”, вече можете да се запознаете с тези модели и в специалната ни рубрика “Готови интериорни решения”. Комбинациите от текстили - завеси, пердета и дамаски - в предварително подбрано от производителя съчетание от цветови гами и десени, ви дават готови решения за дома. Всеки един от текстилите се предлага и поотделно.

В съответните под-рубрики - “Цялостни решения” и “Отделни елементи” - са представени от една страна съчетанията на текстили и от друга - всеки от тях поотделно според вида предназначение - дамаска, завеса, перде.

Заповядайте тук :

http://textilebbr.com/blog/?cat=37

или на място, в магазин “Хармония”, където можете подробно да разгледате каталози с мостри на предлаганите текстили.

Въпроси

Този плат имате ли го?
Да, от всички текстили, които са показани на мостри или на...

Имате ли корнизи / механизми за щори?
Да, ББР е дистрибутор на различни системи корнизи и...

Какво е „тефлониран текстил”?
Текстил, обработен по специфична технология, която го...

Услуги

  • УШИВАНЕ на завеси, пердета, шалтета, покривки за маса
  • ДОСТАВКА и МОНТАЖ на корнизи
  • Указания за ПОЧИСТВАНЕТО на ТЕКСТИЛИТЕ