Добре дошли при ББР ООД Дамаски, завеси, пердета

Ние сме търговци на едро и дребно на декоративни текстили
от Западна Европа – Испания, Италия, Белгия, Холандия, Швейцария
и Франция. В нашия магазин Хармония - ул. Г.С. Раковски 54, София - предлагаме на клиентите широка гама от модели.

Всички изложени в магазина текстили са в наличност.

В офиса към магазина имате възможност за допълнителен избор на текстили по поръчка на точен метраж.

Голяма част от асортимента ни е представен в този сайт.
За да разгледате предлаганите модели натиснете тук >>

Имате богат избор на:
- интериорни текстили (дамаски, завеси, пердета, блекаут)
- градински текстили

Важно за корпоративни клиенти: За вашия хотел / ресторант / офис,
ББР предоставя много голям избор на модели, в това число и трудногорими текстили. В зависимост от модела и количеството, поръчките се изпълняват в срок от 3 до 6 седмици.

Новини

Нови испански и швейцарски текстили - април 2016

Продължаваме с пролетните предложения! Ефирните прозрачни пердета от Испания и Швейцария ще озарят къщата, освежена от пролетното чистене :)

10617
40091
Victoria

Ведрото настроение може чудесно да се допълни от нежно лавандулово ухание - испанският печатан текстил Max Lavanda (18 лв. за линеен метър при ширина 280 см) се превръща в покривки, щори, завеси, шалтета, калъфи за мебели, възглавнички… Предлагаме ушиване по зададени размери на всички артикули, както и доставка по куриер за поръчки извън София.

Max Lavanda

Ако пък имате нужда от претапициране, нови плътни завеси или шалте за спалнята, Artemisa може да е вашият избор - испански жакард, с елегантен десен и преливащи се тонове, предлаган в 5 цвята, на цена 48 лв. за линеен метър при ширина 280 см.

Artemisa

Най-накрая, испанският Canal (жакард дюс), в 14 цвята, позволява многобройни комбинации с вече съществуващи в дома ви текстили.

Canal

Желаем ви прекрасна пролет!

Пролетни предложения - март 2016 - пердета

Да поканим пролетта у дома! Новопристигналите Etamine (Испания) и 10672 (Швейцария) носят свежест, лекота и елегантност, на примамливи цени - 19,50 и 21,00 лв./лин. метър, при ширина 300 см.

Alegria, Kelo D и Kem D допълват пролетния полъх - последни количества на специална цена - 21,00 лв./лин. метър (ширина 300 см).

Предлагаме взимане на размери, ушиване и окачване на готовите пердета. Във фирмения ни магазин « Хармония », ул. Г.С. Раковски 54, София, предлагаме също богат избор на корнизи.

Заповядайте!

Etamine
10672
Alegria
Kelo D
Kem D

Екзотика и класика от Испания - ноември 2015

Търсите едновременно нестандартен, но и качествен текстил? Предлагаме ви 3 нови комбинации от жакарди, с оригиналния почерк на Y. ESPANOLA. Всички те са подходящи за цялостно обзавеждане - дамаски, завеси, шалтета, щори и възглавнички.

Изчистени японски мотиви? Розово или… синьо фламинго? Дайте свобода на въображението си и създайте неповторима атмосфера у дома!

И все пак, за баланс, последното съчетание от 3 десена и 4 цвята отдава дължимото и на класическата елегантност. Заповядайте да ги разгледате и на живо, в магазин « Хармония », ул. Раковски 54, София.

Kioto-Kimono-Katsura
Flamenco-Florida-Fort
Villa-Tivoli-Este

Велур, бамбук …и още нещо - ноември 2015

Отново предколедно допълваме специализираната ни колекция с Edgar - испански печатан текстил в два цвята, които чудесно си пасват с 11 от 12-те ни коледни модели!

Извън коледната тематика, продължаваме с ноемврийските обновления:

- Bamboo, елегантно и ефирно италианско полупрозрачно перде, с любопитен състав, включващ 60% бамбук;

- 605303, холандски велур, подходящ за завеси и възглавнички, с богата палитра от 11 цвята и изключителна кадифена мекота.

Edgar
Bamboo
605303

Нови Коледни текстили - октомври 2015

Един от най-обичаните празници отново наближава, а изборът на коледни модели в магазин “Хармония” се увеличава! Вече прибавихме четири нови модела на испанската фирма Juan Campos - ChristmasFrozen, Patwork bird и Piñas - които се присъединяват към останалите осем. Всички те са подходящи за покривки, възглавнички и различни коледни декорации според вашите желания и въображение!

Освен разнообразния избор на десени и цветове, ви предлагаме също ушиване на артикули по зададени от вас размери, както и доставка по куриер за поръчки извън София.

Можете да разгледате всички налични коледни текстили в рубриката “Покривки за маса” тук:

http://textilebbr.com/blog/?cat=21

както и на място, в магазин “Хармония”.

Очакваме ви, за да направим вашата Коледа още по-красива! :)

Christmas Collection - Christmas
Christmas Collection - Frozen
Christmas Collection - Patwork bird
Christmas Collection - Piñas

Verdi... от Белгия - август 2015

Запознайте се с Verdi - новият ни жакард-велур от белгийската фирма Verstraete & Verbauwede. Класическа дамаска, в два допълващи се десена и три цвята, внасяща стил, елегантност и уют в дома.

Verdi

Многоцветният Mimos - юни 2015

Търсите определен цвят за завеса, дамаска, щори или възглавнички? Испанският текстил Mimos събира цветовете на точно три дъги! Кой от всички 21 нюанса подхожда на вашия хол, спалня или кухня? Заповядайте в магазин “Хармония”, ул. Г.С. Раковски 54, София и изберете сами!

Mimos

Готови интериорни решения - за още повече избор

Ново жилище? Желание за пълна промяна на домашната атмосфера? …И единствено идея за общата тоналност на спалнята, хола или детската стая? Как да комбинираме всичко необходимо по удобен и лесен начин?

За да направим още по-богат вашия избор, към многообразието от налични декоративни текстили, през 2012 прибавихме и едно допълнително предложение - френски интериорен текстил по поръчка, подходящ именно за цялостно обзавеждане.

Освен във фирмения ни магазин “Хармония”, вече можете да се запознаете с тези модели и в специалната ни рубрика “Готови интериорни решения”. Комбинациите от текстили - завеси, пердета и дамаски - в предварително подбрано от производителя съчетание от цветови гами и десени, ви дават готови решения за дома. Всеки един от текстилите се предлага и поотделно.

В съответните под-рубрики - “Цялостни решения” и “Отделни елементи” - са представени от една страна съчетанията на текстили и от друга - всеки от тях поотделно според вида предназначение - дамаска, завеса, перде.

Заповядайте тук :

http://textilebbr.com/blog/?cat=37

или на място, в магазин “Хармония”, където можете подробно да разгледате каталози с мостри на предлаганите текстили.

Въпроси

Имам котка (куче), какво ще ми препоръчате за по-здрава тапицерия?
Нашите консултанти ще ви информират кои са текстилите с...

Имате ли намаления?
Да, в магазина има постоянни намаления, достигащи до 40% от...

Имате ли корнизи / механизми за щори?
Да, ББР е дистрибутор на различни системи корнизи и...

Услуги

  • УШИВАНЕ на завеси, пердета, шалтета, покривки за маса
  • ДОСТАВКА и МОНТАЖ на корнизи
  • Указания за ПОЧИСТВАНЕТО на ТЕКСТИЛИТЕ