Добре дошли при ББР ООД Дамаски, завеси, пердета

Ние сме търговци на едро и дребно на декоративни текстили
от Западна Европа – Испания, Италия, Белгия, Холандия, Швейцария
и Франция. В нашия магазин Хармония - ул. Г.С. Раковски 54, София - предлагаме на клиентите широка гама от модели.

Всички изложени в магазина текстили са в наличност.

В офиса към магазина имате възможност за допълнителен избор на текстили по поръчка на точен метраж.

Голяма част от асортимента ни е представен в този сайт.
За да разгледате предлаганите модели натиснете тук >>

Имате богат избор на:
- интериорни текстили (дамаски, завеси, пердета, блекаут)
- градински текстили

Важно за корпоративни клиенти: За вашия хотел / ресторант / офис,
ББР предоставя много голям избор на модели, в това число и трудногорими текстили. В зависимост от модела и количеството, поръчките се изпълняват в срок от 3 до 6 седмици.

Новини

Verdi... от Белгия - август 2015

Запознайте се с Verdi - новият ни жакард-велур от белгийската фирма Verstraete & Verbauwede. Класическа дамаска, в два допълващи се десена и три цвята, внасяща стил, елегантност и уют в дома.

Verdi

Средиземноморски полъх... - юли 2015

Две нови полупрозрачни пердета пристигат от Испания. Универсалните цветове на Etamine (3 цвята) и Quena (2 цвята) подхождат на почти всеки интериор. Двата модела са вече в наличност в магазин “Хармония”, ул. Раковски 54, София. Заповядайте!

Etamine
Quena

Многоцветният Mimos - юни 2015

Търсите определен цвят за завеса, дамаска, щори или възглавнички? Испанският текстил Mimos събира цветовете на точно три дъги! Кой от всички 21 нюанса подхожда на вашия хол, спалня или кухня? Заповядайте в магазин “Хармония”, ул. Г.С. Раковски 54, София и изберете сами!

Mimos

Какво ще кажете за малко винтидж?... - март 2015

От испанския производител Escrig пристигат 3 винтидж модела: France изписва кратички послания, за всекиго по нещо... “ce qui importe, c’est ici et maintenant” (съществените неща са тук и сега), “je veux être avec toi” (искам да съм с теб). Navys вече ни изпраща на море... а със Stamp пътуваме отвъд океана!...

Очакваме ви в магазин “Хармония”, на ул. Раковски 54, София. Заповядайте :)

France
Navys
Stamp

Пролетно... новичко - март 2015

Време е май да изгоним зимата и да разцъфне пролетта! И нашата колекция се обновява заедно с природата :)

Част от новите модели на Y. Española са с мексикански привкус – America, Apache, Arizona... но отвъд името, техният десен и топли тонове са ни тъй познати – шевици в охра, червено и кафяво, едновременно екзотични и домашни, придават уютно етно-настроение.

America-Apache-Arizona

Α Bellevue, Bordeaux и Burgundy, отново на Y. Española, ни пренасят в изящна френска градина с пролетни цветя!...

Bellevue-Bordeaux-Burgundy

Всички те ви очакват в магазин Хармония, заповядайте!

Коледа наближава...

...и коледните текстили в Магазин Хармония ви очакват! Подходящи за покривки, възглавнички и разнообразни декорации, моделите на испанския производител Juan Campos ще поканят в дома ви още повече светлина и празнично настроение!

А от 1 ноември до 31 декември 2014, при покупка над 300лв, получавате и подарък коледна възглавничка!

Заповядайте!

Christmas Collection - Cuentos
Christmas Collection - Laponia
Christmas Collection - Lazos
Christmas Collection - Nadal
Christmas Collection - Natividad
Christmas Collection - Nieve
Christmas Collection - Pascua
Christmas Collection - Polar

Зареждащо за лятото - юни-юли 2014

Лятното настроение този път пристига изцяло от Испания!

Енергия, ваканция, вода и залез... Имената говорят сами. Новите текстили на AZNAR TEXTIL, в меки, натурални тонове с привкус на лен, носят усещането за прохлада и спокойствие. Походящи за завеси, шалтета, възглавнички и каквото още ви подскаже въображението, част от тези текстили успешно се комбинират и помежду си. А в съчетание с ефирното прозрачно перде Victoria, моделите Water и Sunset се сдобиват с частица морски бриз.

Energie
Vacation
Sunset
Water
Victoria
 

Отново от AZNAR TEXTIL пристигат Letter и Valentine, подходящи за завеси и шалтета. Романтични винтидж модели, с които домът ви ще замечтае за летни приключения! :)

Letter
Valentine
 

Дамаската Belle fleur (AZNAR TEXTIL), също подходяща за завеси и шалтета, внася лек и елегантен ретро полъх, с обещание за нови хубави спомени.

Belle fleur
   

Печатаните текстили Garden и Alexandra на испанския производител JUAN CAMPOS продължават в летен дух с пасторални десени. А Indian ще зарадва децата с весели и разноцветни слончета. И трите текстила са подходящи за завеси, шалтета и възглавнички.

Garden Loneta
Alexandra Culla
Indian

И накрая, в класически, но също така свеж и летен стил и в пастелни нюанси, South и Sussex (на Y. ESPAÑOLA) са подходящи за дамаски и всякакъв вид текстилна декорация.

South
Sussex
 

За десерт - полупрозрачното перде 11037 на ENGELBERT E. STIEGER в два цвята е не само елегантно, но и доста практично, тъй като... не се глади! :)

11037
   

Пожелаваме ви прекрасно, незабравимо лято!

Нова рубрика - за още повече избор

Ново жилище? Желание за пълна промяна на домашната атмосфера? …И единствено идея за общата тоналност на спалнята, хола или детската стая? Как да комбинираме всичко необходимо по удобен и лесен начин?

За да направим още по-богат вашия избор, към многообразието от налични декоративни текстили, през 2012 прибавихме и едно допълнително предложение - френски интериорен текстил по поръчка, подходящ именно за цялостно обзавеждане.

Освен във фирмения ни магазин “Хармония”, от днес вече можете да разгледате тези модели и в специалната ни нова рубрика “Готови интериорни решения”. Комбинациите от текстили - завеси, пердета и дамаски - в предварително подбрано от производителя съчетание от цветови гами и десени, ви дават готови решения за дома. Всеки един от текстилите се предлага и поотделно.

В съответните под-рубрики - “Цялостни решения” и “Отделни елементи” - са представени от една страна съчетанията на текстили и от друга - всеки от тях поотделно според вида предназначение - дамаска, завеса, перде.

Заповядайте тук :

BBR Ltd

или тук :

BBR Ltd

Въпроси

Можете ли да ми препоръчате тапицери?
Да, можем да ви дадем адреси на тапицери, които работят...

Какво е „градински текстил”?
Това са жакардови и печатани текстили, които имат...

Как се поддържа този текстил?
Информация за поддръжката на всеки закупен от нас...

Услуги

  • УШИВАНЕ на завеси, пердета, шалтета, покривки за маса
  • ДОСТАВКА и МОНТАЖ на корнизи
  • Указания за ПОЧИСТВАНЕТО на ТЕКСТИЛИТЕ